Akik ezt lehetővé tették

A csapatunk, mely szinte minden szabadidejében azon fáradozik, hogy a lehető legjobbat nyújtsa a közösség rendezvényei számára.

Házigazda

Maszat

Próbálom tető alá hozni a rendezvényt, miközben fogalmam sincs róla, hogy mit csinálok. Engem keress, ha valami nem tetszik vagy újító ötleted van.

Informatika

Wolfie Kif

Egy barátságos farkas, melynek ereiben részben pandorai vér csorog.

Sokan mint a Furdance szervezőjeként ismernek. Az oldal back-end fejlesztésén és a rendezvény informaikai megoldásain túl sok mindenbe bele ütöttem az orrom, így néha szervező társaim idegeire mentem. Ha kérdésed van nyugodtan keress meg. Időmhöz képest próbálok rá reagálni.

Informatikai Asszisztens

Otaka

Egy róka, aki sörényes. Mindenütt ott van, ahol segítségre van szükség, -leginkább informatikai téren- de fő feladata a weboldal front-end programozása. Ha kérdésed van vagy csak beszélgetnél egy kicsit, fordulj hozzá bizalommal.

Lektor & fordító

Toxick

Egy játékos farkas collie, akit ha egyszer nagy nehezen rávesznek valamire, azt tisztességgel végigcsinálja lelkiismeretesen. A honlap magyar felületén a lektorálásért, az angol felületén pedig a szövegfordításért felelek. Ha bármi kérdésed van, a szabadidőmhöz mérten állok a rendelkezésedre Telegrammon, ritkábban Facebookon.

DJ és fénytechnikus

Woodpecker

Fakopáncs aki mindenbe beleüti a csőrét. Hobbi fénytechnikus, lézerista, DJ palánta, klubokban és egyéb rendezvényeken szerzett tapasztalatokkal. A helyi Furdance események technikai segédje és a dj szakma iránt érdeklődők mentora.

Hangmérnök

Gali aka. Nicobarica Columba

Kedves, elegáns, tollas hosszú sárkány aki mindent megtesz hogy a legszínvonalasabb szórakozóhelyek hangzását elhozza a rendezvényre. Veterán kompetitív fps játékos, hobby fotós és koktél kedvelő.

Designer Manager

Lavina

Sosem akartam designal foglalkozni most mégis azt csinálom.

Nagyon barátságos vagyok de sajnos nagyon félénk is ezért kicsit nehezen ismerkedek, de bátran próbálkozhat bárki ^///^”. Amint már említettem én vagyok felelős a kinézeti dolgokért és ha van bármi javaslatod nyugodtan jelezd. ^^

Furry Resourcing

Kier

Kissé alternatív stílusú sarki róka, aki mindig is elérhető! Első sorban a segítők és a suitwalk koordinálásáért felelek, másodsorban pedig a chat moderálásáért. Bármilyen problémád, kérdésed van nyugodtan fordulj hozzám! :3