Gyakran ismételt kérdések

Mi a Fursang?

A Fursang a furry szubkultúra iránt érdeklődők számára megszervezett találkozó, illetve több napos programsorozat, melynek minden év farsangi időszakában Budapest ad otthont.

Kell-e regisztrálni?

Igen.
Fontos számunkra, hogy jelezd, mely napokon, illetve program(ok)on szeretnél részt venni, mivel a foglalásokat ehhez tudjuk igazítani. Azonban a regisztráció nem kötelez téged a részvételre. A regisztrációddal kijelented, hogy elfogadod a házirendben foglalt szabályokat.

Akkor is mehetek a programokra, ha nem regisztráltam?

A találkozó programjai többnyire egy privát helyszínen lesznek megtartva, ahova csak regisztráció után léphetsz be. Ez alól kivételt képez a suitwalk és a fürdőzés, melyekhez regisztráció nélkül is tudsz csatlakozni.

Szükséges-e valós adatokat megadnom a regisztráció során?

Igen.
Fontos, hogy a polgári neved és a születési dátumod hiteles információ legyen, valamint rendelkezz egy érvényes e-mail címmel (vagy Facebook fiókkal). Ezek kezeléséről a Házirend menüben olvashatsz részletesebben. Minden más adat tetszőleges, azok a találkozó résztvevőit segítik egymás felismerésében, illetve a szervezőket a rendezvény problémamentes lebonyolításában.

Van-e alsó korhatár?

Van.
Az alsó korhatár a találkozó kezdetéig betöltött 16. életév, illetve egyes programokon 18. Ez alól kivételt képez a suitwalk, melyhez korhatár nélkül lehet csatlakozni.

Van-e kötelező részvételi díj?

Van.
A találkozó programjai többnyire egy privát helyszínen lesznek megtartva, melynek bérleti költségein és az esetlegesen felmerülő kiadásokon a résztvevők osztoznak. Ez alól kivételt képez a suitwalk, melyen a részvétel ingyenes.

Hogyan tudom támogatni a rendezvényt?

A szervezők örömmel vesznek bármilyen felajánlást, legyen az anyagi, erkölcsi, vagy akár fizikai jellegű.
Emellett lehetőséged lesz támogatói jegyet váltani a rendezvényre, illetve a rendezvény által forgalmazott termékek vásárlásával is a kezdeményezést szponzorálod.

Hozható a találkozóra házikedvenc?

Nem.
A rendezvény helyszínére háziállat nem hozható be.

Hogyan közlekedünk majd a városban?

A rendezvény fő helyszíne és a különböző programhelyszínek között előfordul, hogy tömegközlekedési eszközöket veszünk igénybe. Mindenkinek saját felelőssége a megfelelő és érvényes jegy, bérlet vagy igazolvány beszerzése az adott viszonylatra. Az ennek hiányából származó károkért és időveszteségért a szervezők semmilyen felelősségre nem vonhatóak.

Lesz-e szervezett szállás a rendezvény idejére?

Lesz!
Erről bővebben a szállás menüpont alatt adunk információt.

Utólag le tudom-e mondani a programot, amire jelentkeztem?

Nem.
Amennyiben már kifizetted a választott opciók díját, már nem tudunk visszatérítést biztosítani.

Átruházható-e a regisztráció?

Igen.
Abban az esetben, ha már befizetted a díjakat, de úgy alakult, hogy mégsem tudsz a találkozón megjelenni, lehetőséged van megegyezés alapján másra átruházni a regisztrációd. Ebben az esetben mindketten vegyétek fel a kapcsolatot Maszattal.