Furry?

Egy alapvetően interneten terjedő nemzetközi szubkultúra, melynek tagjai az állatvilágból merítenek ihletet egy fiktív karakter, vagy saját maguk képzeletbeli alternatívájának a megteremtéséhez. Az így létrejött közösség egy önmaguk által kialakított normák szerinti elméleti világba menekül a hétköznapokból, ott tölti szabadidejét vagy éli mindennapjait.

Convention?

Jellemzően a furry szubkultúra nagy létszámú, nemzetközi találkozóit illetik ezzel a kifejezéssel, ahol a közösség résztvevői fizikailag is kapcsolatba kerülhetnek a szubkultúra más résztvevőivel, alkotásaival, kiemelkedő személyeivel és hagyományos programjaival.

F-Terminal?

Egy kezdeményezés, mely a hazai furry rendezvények szervezésében játszik jelentős szerepet.

Fursang?

A magyarországi furry közösség jelenleg legnagyobb tömegét megmozgató találkozója minden év farsangi időszakában.

...a síneken?

A nagyobb találkozók, “convention”-ök általában mindig egy téma köré épülnek fel, mely nem csak a szervezőknek segít, hanem a résztvevőknek is lehetőséget ad arra, hogy mindig legyen egy közös stabil pont a sokszínű világunkban.

Hogyan tovább?

Ha megtetszett, számos módon tudsz csatlakozni a közösséghez és követni az eseményeit. Valamennyi közösségi oldalon, alkotói gyűjtőportálon vagy értékesítői felületen megtalálhatók a fandom képviselői.

Ha több információra szomjazol, látogasd meg a WikiFur tudástárat. Ha érdekel a találkozó, regisztrálj!