Elhelyezkedés

Budapest Magyarország fővárosa, egyben az ország legnagyobb és legnépesebb városa, mely lakosságát tekintve az Európai Unió tizedik legnépesebb városa. A várost középen a Duna szeli át, mely a várost Budára és Pestre osztja.

Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják. A városban sok a nevezetes látnivaló, amit érdemes meglátogatni, ha már erre jársz. Például híres a gyógyfürdőiről, melynek meglátogatása hagyományosan a program része.

Számos közlekedési társaság indít közvetlen járatokat Budapestre, így az könnyen és olcsón megközelíthető a környező országokból mind repülővel, mind vasúton, mind pedig buszjáratok segítségével.

Megközelíthetőség

A helyszín a Keleti Pályaudvar és Kelenföld Vasútállomás felől a 8E jelzésű autóbusszal könnyen megközelíthető. A város többi részéről Metró igénybevétele ajánlott.

A hotelhez legközelebb eső megálló a Mészáros utca.

Az autóbusz több metró megállót is érint: Blaha Lujza tér (M2), Astoria (M2) és Ferenciek Tere (M3). Részletes átszállás információkért látogasd meg a BKK.hu weboldalt, vagy vess egy pillantást a wikipédia táblázatra.

Rendezvényközpont

A Hotel Bara*** Budapest egyik legszebb részén található, az M1 és M7 autópályák bevezető szakaszán, a Gellért hegy oldalában és a Királyi vár lábánál.

Több bevásárló központ és termálfürdő (pl. Gellért-fürdő) található a szálloda vonzáskörzetében. A tömegközlekedés kiváló, a város bármely része, fő látványosságok könnyen megközelíthetők tőlünk. A Hotel Bara*** kellemes légkört biztosít mind a pihenni vágyóknak, mind az üzleti úton lévőknek.

A szálloda személyzete szívesen segít programjainak megszervezésében és lebonyolításában.